Afbeelding
Foto:

KAMPIOENEN!!!

Vrijdagavond 24 februari. Zaal A van de Hamalandhal heeft een volle LBC '72 bezetting. Maar liefst 6 thuis spelende teams. Waaronder ook wij, team 2. Eigenlijk waren we al lang kampioen in onze poule, maar nu was er een ander doel in zicht. 100 wedstrijdpunten in 1 seizoen winnen (van de 112 te spelen wedstrijden). Landelijk komt dat maar zelden voor, dus een nieuwe uitdaging! Bovendien was het voltallige team bij elkaar, alle 6 spelers. Na een enorm bewogen tijd, voelde dat al als een extra overwinning. De stand stond op 94 punten. Eerst de herenenkels van René en Hugo (2 punten binnen). Daarna de damesenkels van Gonny en Harmke (98 punten!). De vele aanwezige supporters (familie en vrienden, inclusief spandoeken) leefden met ons mee. Nu nog de herendubbel (Hugo en Damiaan) en de damesdubbel (Harmke en Gonny), en ja de 100 punten waren binnen! Als kers op de taart, werden met de mixen (René en Harmke, Damiaan en Patricia), 102 van 112 wedstrijdpunten gewonnen!
Aansluitend volgde de huldiging van het bestuur met vele, vele bloemen en, natuurlijk, ook de nodige consumpties in de kantine, tot in de late uurtjes.
Wij, team 2, willen alle leden van LBC '72 en supporters bedanken voor alle steun in het afgelopen seizoen. We hebben het nodig gehad en zeer gewaardeerd. Op naar de 2e klasse in het nieuwe seizoen. Sluit ik af met ons nieuwe teammotto: één voor allen, en allen voor één (als 6 musketiers).