Afbeelding
Foto:

Winnaars potgrondactie 2017

In de afgelopen weken hielden de leden van volleybalvereniging Longa'59 de jaarlijkse potgrondactie. De opbrengst is bestemd voor de jeugdactiviteiten van de vereniging. Inmiddels is de potgrond uitgeleverd aan de leden en heeft u met dit mooie voorjaarsweer wellicht al de planten en bloemen in de tuin gezet.

Ook dit jaar was de actie weer een daverend succes. Het doet het bestuur van Longa'59 erg goed dat er zoveel mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen. We bedanken dan ook iedereen die heeft bijgedragen en meegeholpen aan de potgrondactie: de leden die de huis-aan-huisverkoop hebben gedaan, de vrijwilligers, de sponsoren Aloys Roemaat Transport BV en Garage Engelbarts BV voor het vervoer en de opslag, de ouders voor het helpen rondbrengen en uiteraard alle kopers!

Hoofdprijs
Het team dat de meeste potgrond heeft verkocht is MB1. De speelsters krijgen een 'diner' aangeboden bij een plaatselijke snackbar. De beste verkoopster dit jaar was Sophie Reinerink van de MB4. Zij ontving voor haar uitstekende inzet uit handen van voorzitter Marian Hagen een cadeaubon van een plaatselijke drogist.

De vijf best verkopende leden zijn:

1 Sophie Reinerink, MB4
2 Marit Heukshorst, MB1
3 Maud Holweg, Mini's niveau 4
4 Karlijn te Walvaart, Mini's niveau 3, 1
5 Evy Geerdink, Mini's niveau 5,1