Afbeelding
Foto:

Meisjes C NOJK van Longa'59 op handen gedragen

Aankomende zaterdag 18 maart is de finale van het Nederlands Open Jeugdkampioenschap (NOJK) voor de jongens en meisjes C-jeugd in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Het meisjes C-team NOJK van Longa '59 heeft zich weten te plaatsen voor deze finale. Zij zitten bij de laatste 8 teams van Nederland, een geweldige prestatie!

De speelsters van meisjes C NOJK worden op handen gedragen door de vele vrijwilligers van Longa'59. Ruim 35 vrijwilligers van de Lichtenvoordse volleybalvereniging hebben zich aangemeld om deze onvergetelijke dag voor sporters en bezoekers soepel te laten verlopen. Alle vrijwilligers zijn die dag te herkennen aan het oranje shirt met de toepasselijke tekst: 'Wij helpen je graag'.

Programma NOJK
De eerste wedstrijden beginnen om 09.45 uur. Meisjes C NOJK van Longa'59 speelt ook direct om 9.45 uur de eerste wedstrijd. De finale staat gepland om 18.00 uur. Het volledige wedstrijdschema van de NOJK op 18 maart kunt u vinden op www.longa59.nl.
Longa'59 nodigt hierbij alle volleyballiefhebbers uit Lichtenvoorde en omstreken, alle leden en hun ouders, vrienden, familie en overige geïnteresseerden uit om Meisjes C NOJK aan te moedigen en te genieten van hoogstaand volleybal.