Afbeelding
Foto:

Sportiviteit en gezelligheid tijdens NOJK

Zaterdag 18 maart is de finale gespeeld van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen volleybal in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Onder enorme publieke belangstelling streden acht meiden en acht jongens C-teams om de Nederlandse titel. Onze eigen speelsters van de B1 meiden (meiden C NOJK) hebben een mooie zevende plek behaald.

Veel leden, ouders, familie, bekenden en andere volleyballiefhebbers zagen mooie wedstrijden en schreeuwden, zongen en trommelden hun favorieten naar een hoog niveau. En het gepresteerde niveau was bijzonder hoog. Verschillende wedstrijden kregen het predicaat 'thriller' opgespeld. Zo moest in alle vier de kruisfinales een extra set de beslissing brengen.

Finale
Na een lange, intensieve dag werd om 18.00 uur de finale gespeeld. Bij de jongens trad het Doetinchemse Seesing personeel Orion aan tegen Sliedrecht Sport. Bij de meiden streden Sudosa Assen en SV Dynamo uit Apeldoorn om de hoogste eer. Onder luide aanmoedigingen van het massaal gekomen publiek gingen Sliedrecht Sport en Sudosa Assen na een verhitte en spannende strijd er met de titel vandoor.

Eindstand
Jongens C
1e plaats: Sliedrecht Sport.
2e plaats: Seesing personeel Orion.
3e plaats: Spaarnestad.
4e plaats: Taurus.

Meisjes C
1e plaats: Sudosa Assen.
2e plaats: SV Dynamo Apeldoorn.
3e plaats: Springendal Set Up.
4e plaats: Next Volley Dordrecht.

Sponsoren en vrijwilligers bedankt!
Longa'59 kan terugkijken op een zeer geslaagd NOJK. Het doel om ruim 160 jonge sporters een onvergetelijke dag te bezorgen en er een fantastische sportdag van te maken is ruimschoots gehaald. We hebben veel complimenten ontvangen. Zonder de medewerking van de vele vrijwilligers en de steun van de sponsoren was deze dag niet mogelijk geweest. Longa'59 wil dan ook graag alle sponsoren en vrijwilligers enorm bedanken voor hun bijdrage aan het succes van deze finaledag!