Het team van Wisselink van uiterst links eigenaar Jurjen Wisselink. Foto: PR
Het team van Wisselink van uiterst links eigenaar Jurjen Wisselink. Foto: PR Foto:

Open dag bij Wisselink Caravans en Campers

LICHTENVOORDE- Het is een indrukwekkend bedrijf dat vader en zoon Wisselink hebben opgebouwd. In twee enorme panden aan de Mercatorstraat 19 in Lichtenvoorde staan veel caravans en campers voor de verkoop en verhuur en in de eigen werkplaats wordt druk gesleuteld.

Door Kyra Broshuis

"We merken echt dat het seizoen weer begonnen is." zegt eigenaar Jurjen Wisselink. "De campings gaan volgende maand weer open en de mensen willen graag weer op pad met de caravan of camper." Die caravans en campers zijn er bij Wisselink in alle soorten en maten. "We hebben vooral veel caravans van Duitse makelij, die zijn onverminderd populair. Op dit moment hebben we zo'n 60 occasions op voorraad. Daarnaast staan er zes nieuwe Hobbycaravans met zowel stapelbedden als enkele bedden voor de verhuur. De vraag naar caravans is enorm. Om mensen te laten wennen aan vakantie vieren met een caravan, verhuren we diverse modellen. De caravan van nu is niet meer te vergelijken met die van 20 jaar geleden, tegenwoordig zit alles erop en eraan."

Eigen werkplaats en spuiterij
Toch is ook de kleine caravan van Eriba met het bekende hefdak nog steeds zeer geliefd. "Daar zijn absoluut liefhebbers voor, die markt is constant in beweging." Wisselink heeft een zeer ruime showroom en daarnaast staan er ook buiten verschillende caravans opgesteld. In het naastgelegen bedrijfspand heeft Wisselink de werkplaats. "Hier komen veel caravans en campers voor onderhoud en schadeherstelwerk. We hebben een eigen spuiterij in de werkplaats en met 6 monteurs hebben we alle specialisaties in huis."

Verschillende demonstraties
Tijdens de open dag op zondag 2 april aanstaande zullen de monteurs laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van reparatie en schadeherstel. Ook is er een demonstratie in het gebruik en de installatie van een mover; de bekende afstandsbediening om de caravan mee op de plek te zetten. Het UWIS-caravanbed is uiteraard ook te zien. Met deze vinding maak je van een 4-persoonscaravan heel snel een 5-persoonsuitvoering. De firma Bandmobiel is ook aanwezig op de open dag. Dit bedrijf monteert banden aan huis of op het werk voor bedrijven en particulieren in de gehele Achterhoek.
Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom op de open dag. Speciaal voor hen is er een luchtkussen, een poffertjeskraam en de bekende ballonnenartiest Lonnie Ballonnie.
???????"We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen in ons bedrijf. U bent van harte welkom!" besluit Jurjen Wisselink. De open dag is op zondag 2 april van 10.00 tot 16.00 uur. Men vindt Wisselink aan de Mercatorstraat 19 in Lichtenvoorde.


www.wisselinkcaravans.nl