Afbeelding
Foto:

Kom volleyballen met Pim Harbers!

Longa'59 is op zoek naar jongens die net als Pim Harbers graag willen volleyballen. Pim is 9 jaar, heeft de afgelopen jaren gevoetbald en wil nu graag de overstap maken naar volleybal. Hoe tof zou het zijn om in het nieuwe seizoen 2017-2018 weer te starten met één of meerdere jongensteams? Roy Harbers is de vader van Pim en heeft zelf altijd bij Heren 1 van Longa'59 in de eerste divisie gespeeld. Hij wil graag een aantal proeftrainingen verzorgen voor jongens die interesse hebben.

Volleybal is een supergezellige, actieve teamsport en een snel en spannend spel! Voor de jeugdspelers (tot 13 jaar) hebben we aparte spelregels. Dit noemen we het Cool Moves volley. Hierin kennen we zes verschillende spelniveaus, zodat je stap voor stap de moves van het volleyballen leert. Je volleybalt op een kleiner veld, met een lager net en een minder zware bal. Je team bestaat uit vier coole spelers in plaats van zes. Dat is tof omdat je dan veel vaker de bal krijgt. Deze nieuwe vorm is een groot succes in Nederland en het aantal jeugdspelers blijft stijgen. Kortom, de hoogste tijd om de jongens weer te laten volleyballen in Lichtenvoorde!

Aanmelden voor proeftraining
Ben je tussen de 6 en de 13 jaar en klaar om je coole volleybalmoves te showen? Meld je dan aan voor de proeftrainingen en neem gerust je vriendjes mee. Aanmelden doe je door voor 30 april een mailtje te sturen naar jongens@longa59.nl. Vermeld daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer. We nemen dan contact met je op en zien je graag in de Hamalandhal!