Afbeelding
Foto:

Bootcamp in Lichtenvoorde

Inmiddels vaste prik. Elke donderdagavond vertrekken we om 19.30 uur vanaf de Hamalandhal voor een uur bootcamptraining voor iedereen die graag kracht, uithoudingsvermogen en conditie wil verbeteren en/of een kilootje kwijt wil raken. Of je nu beginnende sporter bent of met regelmaat in de sportschool te vinden bent, de training is voor iedereen uitdagend en grensverleggend!

De trainingen worden verzorgd door Christian Reinders, Run&BFit.
Christian is gecertificeerd trainer met jarenlange ervaring op zowel hardloop- en sportgebied als op het gebied van mentale ondersteuning.

De trainingen zijn ook het afgelopen seizoen weer goed bezocht en het aantal deelnemers blijft groeien. Nu de verenigingen (bijna) zomerstop hebben, is bootcamp ook een ideale manier om conditie, kracht en sportieve uitdaging in de zomer te behouden.
De zomerperiode wordt er doorgetraind met uitzondering van de donderdagen 20 en 27 juli en 3 augustus.

Om deel te nemen aan de trainingen, hoef je geen abonnement af te sluiten.
Je betaalt per les en dus niet op de momenten dat je niet kunt!
Je kunt per losse les betalen (€6,00 per training) of een strippenkaart kopen voor 10 lessen (á €50).
De eerste les wordt gratis aangeboden zodat je zelf kunt ervaren wat bootcamp inhoudt en of het past bij hetgeen jij zoekt.

Ook voor teams die in de voorbereiding naar het seizoen als 'teambuilding' een op maat gemaakte bootcamp of hardlooptraining willen zijn er diverse mogelijkheden. Voor meer informatie stuur een e-mail naar de Hamalandhal, info@hamalandhal.nl, of naar Christian, info@run-bfit.nl.