Afbeelding
Foto:

Hamalandhal als vergaderlocatie

De Hamalandhal is naast sportlocatie, de ideale locatie voor vergaderingen, cursussen, lezingen en seminars. De multifunctionele ruimtes zijn voorzien van alle facilitaire voorzieningen, waaronder WIFI (speciaal gastennetwerk) en een BOSE geluidssysteem met de mogelijkheid om een microfoon of eigen geluidsbron in te pluggen.
Een vergadering is natuurlijk goed te combineren met een (sportieve) activiteit om even lekker het hoofd leeg te maken! Klimmen op de klimwand, gewoon een potje voetbal of liever even naar buiten voor een wandeling of spel in het prachtige naastgelegen Wentholtpark, om vervolgens met een dosis gezonde energie en frisse ideeën weer plaats te nemen aan de vergadertafel.

Er zijn drie ruimtes die geschikt zijn voor het houden van (vergader-)bijeenkomsten:
1. De Bestuurskamer. Deze zaal heeft een grote ovale tafel met daar omheen 10 royale stoelen en is daarmee een ideale ruimte voor kleine (vergader-)groepen.
2. De BonsenReuling-zaal. Een multifunctionele ruimte centraal gelegen in het gebouw. Deze zaal is zeer geschikt voor vergaderingen: carré-opstelling tot 30 personen en lezingen en presentaties: theater-opstelling tot 50 personen.
3. De Kantine. Ook de kantine is beschikbaar voor (vergader-)bijeenkomsten. Voordeel van deze ruimte ten opzichte van de twee eerder genoemde is de vele lichtinval. Ook in deze ruimte zijn diverse opstellingen mogelijk doordat de tafels gemakkelijk verplaatsbaar zijn. De capaciteit van de ruimte bij carré-opstelling is maximaal 40 tot 45 personen en bij theater-opstelling maximaal 60 tot 70 personen (hoge en lage zit gecombineerd).

Voor meer informatie: info@hamalandhal.nl / 0544-769011.