Afbeelding
Foto:

Samenwerken aan gezonde en vitale sporters!

(Sport) Fysiotherapie in de Hamalandhal
Elke sporter krijgt wel eens te maken met lichamelijke klachten of een blessure. Vaak ontstaan deze klachten door overbelasting of een acuut probleem. Soms herstelt de blessure uit zichzelf en kun je blijven sporten en soms behoeft de blessure meer aandacht en is het belangrijk om deze goed en professioneel te laten beoordelen. Hierbij is het belangrijk om snel duidelijkheid te krijgen over de blessure en te weten wat er nodig is om deze zo snel mogelijk weer onder controle te krijgen. Want niks is zo vervelend als niet kunnen sporten!
Wij van Fysiotherapie Oost Gelre vinden het belangrijk dat iedereen kan blijven sporten, of zijn of haar sport zo snel mogelijk en verantwoord kan hervatten.

Het sportspreekuur wordt verzorgd door Jeroen Wildenborg, Fysiotherapeut en Manueel therapeut (i.o.) van het Gezondheidscentrum Oost Gelre.
Jeroen is elke dinsdagavond en op afspraak voor u aanwezig in de Hamalandhal.

Sportspreekuur
Elke dinsdag van 19:30 tot 20:00 uur. Iedereen kan vrijblijvend terecht voor advies en informatie over zijn of haar blessure. Vraag ook naar de mogelijkheden van de sport- en gezondheidstesten!

Sportfysiotherapie Oost Gelre
Carleen Drostenborg, Sportfysiotherapeut, is gespecialiseerd op het gebied van sport(blessures). Zij is een deskundige in het behandelen van cliƫnten die na een blessure het sporten weer willen gaan hervatten. Zij begeleidt en adviseert sporters in alle leeftijden bij wie sport of beweging wordt ingezet als onderdeel van de behandeling en begeleiding.

Fysiotherapie Oost Gelre
Tel: 0544-375555
Mail: fysiotherapie@ghc-oostgelre.nl / jeroen@ghc-oostgelre.nl / carleen@ghc-oostgelre.nl