Afbeelding
Foto:

'Er wordt ook gelachen….'

Als we op zaterdag een rondje langs de volleybalvelden maken of doordeweeks bij de trainingen kijken, zien we als bestuur van Longa'59, gelukkig veel lachende gezichten. Speelsters, die genieten van hun favoriete sport. Daar doen we het voor: plezier beleven in het volleybal is het streven van het bestuur. Samen met ruim 80 vrijwilligers zetten we ons hiervoor dagelijks in!

Elk jaar staan de nieuwe teamsamenstellingen op de agenda. Een complexe klus, waarin vele uren denkwerk en overleg hebben plaatsgevonden. Dit betekent keuzes maken en rekening houden met wensen. Iedereen heeft zo zijn verwachtingen. Of je nu linksom of rechtsom gaat, de ervaring leert ons dat niet alles te realiseren is. Je moet dus keuzes maken. Keuzes, die niet iedereen leuk vindt. Als bestuur hebben we de moeilijke taak afwegingen te maken. Vanuit onze kennis en kunde zetten we ons vrijwillig in om het beste voor elke speelster te bereiken. We hebben dan ook zo zorgvuldig mogelijk de teams ingedeeld.

Actief en gezellig
Het seizoen 2016 – 2017 zit er qua competitie alweer op. Momenteel is het vakantie en op 8 mei starten we met trainen in de nieuwe samenstellingen. Het is altijd erg fijn weer enthousiaste mensen bereid te hebben gevonden de teams te willen begeleiden. We kijken terug op een actief seizoen met veel kampioenschappen, een geslaagd Glow-in-the-dark, een top georganiseerd NOJK-toernooi voor de C-jeugd, een ouder-/kindtoernooi met 150 enthousiastelingen en een geslaagde potgrondactie. Maar er staat nog meer op het programma. Op 13 en 20 mei vindt een clinic voor jongens plaats onder leiding van oud-speler Roy Harbers en ruim 70 jeugdleden zien uit naar het kamp van 26 t/m 28 mei. Kortom, een hele mooie actieve vereniging met veel spelers die met plezier volleyballen! We kijken weer uit naar het nieuwe seizoen!

Het bestuur van Longa`59