Afbeelding
Foto:

Jeugdkamp HV Erix zeer geslaagd

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse jeugdkamp van HV Erix. Dit jaar waren er maar liefst 44 enthousiaste kinderen die zich hadden aangemeld om aan dit kamp deel te nemen. De locatie van dit kamp was deze keer lekker dichtbij waardoor de kinderen en leiding op de fiets konden naar hun verblijfplaats voor dit weekend: camping Beusink in Lievelde.

Hoewel het vrijdagavond helaas niet droog is gebleven, heeft iedereen zich uitstekend vermaakt met het spel levend bingo en natuurlijk, toen het eindelijk droog was, een kampvuur en de daarbij horende marshmallows.
Zaterdag werd het weer al beter, waardoor de dag goed begonnen kon worden met een ochtendgymnastiek. Overdag werd er verder nog naar een schat gezocht in de Schans en een 6-kamp gespeeld. Voor de avond stond er een spectaculaire goochelshow op het programma en als afsluiter een super spannende spooktocht in het bos.
Op zondag brak alweer de laatste dag aan van het jeugdkamp en omdat het weer ontzettend mooi was hebben de kinderen zich heerlijk vermaakt met onder andere waterballonnen, buikschuiven en knotshockey.

Wij willen sponsoren en iedereen die dit weekend mogelijk heeft gemaakt bedanken voor een weer onvergetelijk jeugdkamp!