Erix JO11 winnaar Megaprettoernooi. Foto: PR
Erix JO11 winnaar Megaprettoernooi. Foto: PR

Geslaagd Megapret Jeugdtoernooi bij vv Erix

LIEVELDE - Op zaterdag 3 juni heeft het Megapret Jeugdtoernooi plaatsgevonden op sportpark Del Akker voor de JO9, JO11, en JO13.

's Ochtends was het eerst de beurt aan de Jeugd Onder 13. Zij streden in twee poules voor een plek in de finale. Deze poules werden gewonnen door Erix JO13-1 en Grol JO13-3. Hierdoor namen zij het tegen elkaar op in de finale die eindigde in een nipte 1-2 overwinning voor de gasten uit Groenlo.

Ook om de derde en vierde plek tussen DEC'10 en SV Dinxperlo was het een spannende wedstrijd, die uiteindelijk na strafschoppen gewonnen werd door DEC'10.

Na een geslaagd JO13 toernooi begonnen om 13.15 uur de wedstrijden voor de JO11 en JO9. Bij de JO9 was uiteindelijk Longa'30 JO9-4 in de finale te sterk voor FC Trias JO9-2. Respectievelijk eindigden Grol JO9-5 en Erix JO9-1 op de derde en vierde plaats.

De winst bij de JO11 ging uiteindelijk naar de jongens en meiden van Erix zelf. Zij boekten in de finale een 2-0 overwinning op de andere poulewinnaar Hoeve Vooruit JO11-1. De wedstrijd om de derde en vierde plaats werd gewonnen door FC Trias JO11-5 waardoor zij derde werden. Vierde werd Longa'30 JO11-4.

Naast het winnen van de wisselbeker kregen alle winnaars van toernooisponsor Megapret vrijkaarten voor een leuke middag bij Megapret. Deze werden dan ook met veel enthousiasme ontvangen door de kinderen.


www.vverix.nl


Longa JO9 winnaar Megaprettoernooi. Foto: PR
Grol JO13 winnaar Megaprettoernooi. Foto: PR