Als afsluiting van de sportdag een optreden van Rowdy Heinen, Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal
Als afsluiting van de sportdag een optreden van Rowdy Heinen, Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal Foto:

Sportdag voor leerlingen groep 7 en 8 van basisscholen Oost Gelre

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse sportdag voor alle basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8.
Het doel van deze sportdag is om leerlingen kennis te laten maken met de verschillende (verenigings-)sporten die er in de omgeving van Lichtenvoorde zijn.

De enthousiaste vrijwilligers van LBC hebben laten zien dat badminton meer is dan een campingspelletje. Handbalvereniging Erix had een trainingscircuit uitgezet, LZV Kuypers Hair&Wellness had de boarding buiten opgezet voor een potje voetbal en techniektraining en de meiden van Hit It Dance Centre hebben de hipste danspassen laten zien voor, en samen met, de leerlingen.

Christian van Run&Bfit, bootcamptrainer Hamalandhal, heeft de jongens & meiden meegenomen naar het Wentholtpark voor een bootcamptraining en de mannen van Kempo gaven een lesje kickboksen in Den Diek.

Dit is nog maar de helft van alle onderdelen die werden aangeboden.
Andere sporten en spellen: volleybal door de NeVoBo, freerunning door Spirit'90, tafeltennis, Kidsyoga Marlies, Rowdy Heinen Freestyle, Bossabal Utrecht en de verschillende stormbanen van Sportwijzer.

Als tussendoortje hebben alle 500 leerlingen een banaan gegeten, aangeboden door Jumbo Lichtenvoorde, waarvoor dank.

In en rondom de Hamalandhal was het afgelopen vrijdag echt een sport- en spel-walhalla. Een prachtige locatie om zoveel sport- en spelactiviteiten uit te voeren.

Onze dank gaat uit naar iedereen die betrokken is geweest bij de organisatie van deze sportdag en in het bijzonder aan alle vrijwilligers die ons hebben geholpen deze dag!

De organisatie