Afbeelding
Foto:

Springkussenfestival druk bezocht!

Afgelopen vrijdagmiddag en zaterdagochtend was een van de sporthallen van de Hamalandhal volledig gereserveerd door Spirit'90 voor de eerste editie van het Springkussenfestival.

Op vrijdagmiddag kon de jeugd vanaf 7 jaar zich uitleven op twee mega klim-/springkussens, twee tumblingbanen en een grote trampoline.
De springkussens werden 's ochtends buiten gebruikt voor de sportdag van de basisscholen. 's Middags stonden ze vanwege de warmte in de koelere Hamalandhal, waar zo'n 90 kinderen zich springend en klimmend prima vermaakten.

Op zaterdagmorgen was de hal weer opnieuw ingericht, dit keer voor de jeugd van 2,5 tot 6 jaar. Midden in de hal stond een grote opblaasbare octopus met aan zijn arm-einden kleine springkussens, twee grote springkussens, twee tumblingbanen en natuurlijk veel spelmateriaal.

Meer dan 160 kinderen genoten volop in de zaal terwijl hun ouders toekeken onder het genot van een kop koffie vanaf de banken die speciaal voor hen waren neergezet in de hal.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door inspanning van de vrijwilligers en door sponsoring van Unive en Hoeplakee.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van het Springkussenfestival en kijken nu al uit naar de tweede editie!