Een bloemetje en een presentje bij de afsluiting van het seizoen. Foto: PR
Een bloemetje en een presentje bij de afsluiting van het seizoen. Foto: PR Foto:

Clinic Eastpack ten bate van SamenLoop voor Hoop Oost Gelre

OOST GELRE -De onlineveiling is gesloten, maar het is nog steeds mogelijk je op te geven voor een clinic van de heren van Eastpack. Vanwege een technisch probleem op de site verliep de opgave niet probleemloos. "We willen jongeren die nog zin hebben om hieraan deel te nemen nog de kans geven. Ook zij die op problemen stuitten bij opgave op de site", aldus Henri Walterbos, initiator van de onlineveiling, die in totaal ruim 4500 euro opbracht. Deelname kost 10 euro per persoon. De opbrengst komt nog steeds ten goede aan de SamenLoop voor Hoop Oost Gelre: "Is jouw droom om dj te worden, of misschien wel MC? Zou jij alles willen weten van het vak, zelf aan de knoppen willen draaien, zelf je eigen mix maken, een volle zaal in extase brengen? De heren van Eastpack brengen je graag de kneepjes van hun vak bij en geven je tevens een inkijk in hun wereld." Opgave voor de clinic kan door een mail te sturen naar hafwalterbos@kpnmail.nl. De opgave sluit 1 augustus.


Afsluiting turnseizoen bij Spirit'90 met presentjes

LICHTENVOORDE - Afgelopen week vonden de laatste lessen van dit seizoen plaats. De leiding had het lesprogramma zodanig opgezet dat er in elke les wel een bijzondere activiteit plaatsvond.

Zo waren er lessen met toesteltikkertje met 'aapjes', hindernisbaan, Ninja warrior brandweermuurtje en berg beklimmen. Er werd volop genoten van deze laatste les waarbij aan het eind van de les ieder lid een presentje ontving. Extra presentjes waren er voor: Els Aalbers, zij stopt als leidster bij de maandagmorgen damesgroep. Milou Fiering, als peuter 23 jaar geleden gestart met turnen en doorgegroeid naar leidster. Milou neemt nu afscheid als selectie leidster. Joëlle Fiering ook zij is jong gestart met turnen, later overgestapt naar hulpleiding en de laatste jaren ook actief met de ledenadministratie. Joëlle gaat zich toeleggen als jurylid bij turnwedstrijden. Alle drie zijn bij hun afscheid nog eens extra in het zonnetje gezet voor hun inzet bij Spirit'90. Het aankomende seizoen zal dus starten met een aantal nieuwe gezichten maar ook op dinsdagavond met een extra turngroep voor meisjes van groep 3. En met de springgroep voor jeugd vanaf het Voortgezet Onderwijs en op woensdagmiddag met een Twirl-groep.


www.spirit90.nl