Thom & Jerry maken er een feestje van. Foto:  PR
Thom & Jerry maken er een feestje van. Foto: PR Foto:

PCL Corsoradio op 97,5 MHz in corsoweekend

LICHTENVOORDE - Aankomend weekend wordt op de 97,5 MHz in de FM band weer muziek en informatie gedeeld met de wagenbouwers door de Piraten Combinatie Lichtenvoorde, oftewel PCL Corsoradio. Nostalgische radio volgens het traditionele concept , dat is wat u van ons kunt verwachten. Piratenmuziek, maar ook muziek uit de jaren 70, 80, 90,00,10 en de hits van nu passeren de revue. Wie een kijkje wil nemen in de studio, is van harte welkom aan de Weijenborgerdijk 36 in Vragender. De uitzending begint donderdagmiddag 7 september om 12.00 uur en duurt tot zondagmorgen 10 september 10.00 uur.


Kermis bij Beef 'n Bones in de Dijkstraat

LICHTENVOORDE - Achterhoek Steakhouse Beef 'n Bonen in de Dijkstraat heeft een geweldig programma samengesteld, om te zorgen voor het echte kermisgevoel bij de liefhebbers van live muziek in de Dijkstraat. Het Steakhouse is alle kermisdagen open van 14.00 tot 01.00 uur. En dat niet alleen voor jongeren, maar voor elke Lichtevoordenaar die van gezellig feestvieren houdt.

In het kermisprogramma was eerst sprake van de komst van dj Bom Lullu. Nu komt in plaats daarvan de Thom en Jerry Show, van 23.00 tot 01.00 uur. Dat zijn twee knotsgekke dj's die de tent op z'n kop zetten met de beste hits. Jerry zingt daarbij. Iedereen is van harte welkom bij Beef 'n Bones.


Kinderspelen: prachtig weer en superdruk

LICHTENVOORDE – De traditionele kinderspelen zitten er weer op. Als aanloop naar de kermis, die op zondag 10 september losbarst in Keistad, werden op het terrein bij de Swite onder ideale weersomstandigheden de kinderspelen gehouden.

Tientallen vrijwilligers begeleidden de vele kinderen bij de spelletjes zoals skippybal, blikgooien, touwladderklimmen, voetbalspel, bouwen met reusachtige legoblokken en het gekleurde stippenspel. De in groten getale aanwezige kinderen werden veelal vergezeld door ouders, verzorgers, oma's en opa's. Het weer zat enorm mee, de kinderen vermaakten zich uitstekend in de stralende zon. Kinderen die even wilden bijkomen van alle activiteiten konden genieten van een heerlijke suikerspin of een bekertje ranja nuttigen. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde middag. (Tekst en foto's: Karin Stronks)


Gekleurde stippen raken. Foto: Karin Stronks
Knutselen tijdens kinderspelen. Foto: Karin Stronks