Ellis van Loco zal er ook deze keer weer bij zijn. Foto: PR
Ellis van Loco zal er ook deze keer weer bij zijn. Foto: PR Foto:

Derde editie Loctoberfest bij Loco Eten en Drinken

LIEVELDE - Bij Loco Eten & Drinken in Lievelde vindt op zondag 24 september de derde editie plaats van het Loctoberfest. Het feest begint om 16.00 uur duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het wordt een Schlagerfest waarbij jong en oud aan zijn of haar trekken komt.

Door Theo Huijskes

Het Oktoberfest is een traditioneel bierfeest in het Duitse München en is overgewaaid naar Nederland. Na de succesvolle edities van het Loctoberfest in 2015 en 2016, maakt Loco Eten & Drinken zich nu op voor het Loctoberfest 2017. Loco kreeg bijzonder enthousiaste reacties op de voorgaande edities. De locatie wordt omgetoverd tot een 'Bayerische Festhalle'.

Gezelligheid staat voorop
Dat de gezelligheid de boventoon voert, is de afgelopen twee edities bewezen. Loco zorgt voor een stijlvolle aankleding van de zaal. Heren mogen in Lederhosen en geruite blouses verschijnen. De dames kunnen hun Dirndljurken uit de kast halen. Uiteraard ontbreken de bierpullen niet. Maar voor de inwendige wens zal er naast bier, wijnen ook worden gezorgd voor de bekende haantjes van de grill en vanzelfsprekend de originele Duitse curryworst,en andere Duitse specialiteiten.
Wat de muzikale betreft, kunnen de bezoekers er verzekerd van zijn dat deze keer ook De Blaozepeters weer van de partij zijn. Mary Miracle brengt een hilarische act en de formatie 'Woenderbaar' is ook van de partij.

Toegangskaarten in voorverkoop
Wie erbij wil zijn, moet snel zijn, want er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 12,50 euro per stuk en op de dag zelf aan de kassa voor 17,50 per stuk.