Huijskes Boevink. Foto: PR
Huijskes Boevink. Foto: PR

Huijskes Boevink denkt mee met de klant

Gereedschap, techniek, veiligheid

Door Karin Stronks

GROENLO – Huijskes Boevink is al decennialang een begrip in Groenlo en omstreken op gebied van gereedschap, techniek en veiligheid. De 1000 vierkante meter grote winkel bevat een compleet assortiment artikelen van uitstekende kwaliteit, daarnaast staan het ontzorgen van de klant en de servicegerichte aanpak hoog in het vaandel bij het goed geschoolde team van Huijskes Boevink.

Het familiebedrijf, dat ruim 90 jaar geleden begon als smederij en een klein winkeltje, ontwikkelde zich door de jaren heen tot een complete partner voor bedrijven en voor de particulier. "De ontwikkelingen gaan natuurlijk door! We anticiperen altijd op trends, maar ook op actuele praktische zaken. Veiligheid is een hot item, daar spelen we op in. Wij leveren en installeren bijvoorbeeld het Albus draadloos alarmsysteem: de Smart Vest. Eenvoudig te bedienen via een gratis app", legt Remco ten Dam uit, "ook over mechanische beveiliging, bijvoorbeeld meerpuntssluitingen voor buitendeuren, kunnen onze medewerkers de klant alles vertellen."

Huijskes Boevink is dealer van Stihl/Viking, leverancier van hoogwaardige tuinmachines zoals bosmaaiers, bladblazers en -zuigers, gazonmaaiers en kettingzagen. Remco: "Koopt men bij ons een tuinmachine dan leveren wij het apparaat getest en gemonteerd af, men kan er direct mee aan de slag. Voor onderhoud, reparaties en eventuele problemen kan de klant bij ons aankloppen, we beschikken over een eigen servicewerkplaats."

Naast bekende merken zoals Bison, Den Braven, Carat, Frencken en Knipex, voert Huijskes Boevink ook het eigen huismerk, 4Tecx. 4Tecx-producten voldoen aan de eisen die professionals aan hun gereedschappen en materialen stellen: duurzaamheid, degelijkheid en een goede prijs. Het eigen merk heeft voornamelijk producten als lijmen en kitten, machinetoebehoren en handgereedschappen.

Huijskes Boevink probeert de klant te ontzorgen door oplossingsgericht mee te denken. Een goed voorbeeld hiervan is het aanbod van geavanceerde toegangscontrolesystemen. Remco ten Dam legt uit: "Hiermee kunnen we de voordeur eenvoudig upgraden naar elektronische toegang zonder deze aan te passen. Een sleutelloze toegang biedt gemak, de deur wordt geopend met behulp van een smartphone, afstandsbediening of code. Dat is handig voor zorgverleners die zorg aan huis bieden bij ouderen."

In de winkel is een ruime collectie kwalitatief goed gereedschap te vinden voor elke klus of klusser, professional of doe-het-zelver. Een greep uit de collectie: bevestigingsmateriaal, insectenwering, gereedschap, klimaatbeheersing, hang- en sluitwerk, werkkleding, klimmaterieel en lijmen en kitten.

Remco ten Dam: "Denk ook aan diverse services die we bieden, sleutelservice, bezorgdienst, montage en slijpservice. Ook zijn we een DHL Servicepunt. Welkom bij Huijskes Boevink!"


www.huijskesboevink.nl