Scheidsrechter Anne Wekking (fotograaf Theo Wessels)
Scheidsrechter Anne Wekking (fotograaf Theo Wessels) Foto: Theo Wessels

Vrijwilligers zijn hard nodig!

Longa'59 staat weer aan het begin van een nieuw, uitdagend volleybalseizoen. De vereniging is 'in opbouw' en is, gezien het grote aantal jeugdleden, op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken. Draagt u de club een warm hart toe en wilt u wat betekenen? Kijk dan op onze website www.longa59.nl. Daar vindt u een overzicht van de hulp die we zoeken.

Betrokkenheid ouders
De komende weken houdt onze vereniging bijeenkomsten met speelsters, assistent-trainers en ouders met als doel nader kennis te maken, de communicatie te verbeteren en om het belang van de betrokkenheid van ouders bij onze club toe te lichten. Samen zijn we één vereniging, samen vormen we een team. Voorbereidingen, continuïteit, vernieuwing, competitie en vrijwilligers gaan hand in hand. We prijzen ons al heel gelukkig met de huidige vrijwilligers, maar de hulp van ouders en de jeugdleden is uiteraard onmisbaar. Jeugdleden worden ingezet als spelleidster en elke ouder heeft een overzicht ontvangen van taken en functies die openstaan binnen de vereniging met het verzoek deze in te vullen.

Competitie
Zaterdag 23 september start de competitie van het seizoen 2017 – 2018. Download de app volleybal.nl – Mijn Competitie van de NeVoBo, zodat u alle teams in één overzicht heeft staan om uw favoriete team aan te moedigen. Het bestuur wenst iedereen een sportief seizoen toe.