Afbeelding
Foto:

Vrijwilligerstaken bijna vervuld

Trots als een pauw is het bestuur van Longa'59 op de speelsters, trainers én ouders. Zoals in de vorige ELNA beschreven houdt het bestuur van Longa`59 bijeenkomsten met alle teams, van mini`s, jeugd B en C tot senioren. Met het merendeel van de teams en de ouders hebben we inmiddels gesproken. De bijeenkomsten zijn als zeer nuttig ervaren. Longa'59 is een jeugdvereniging én in opbouw. 'Ouders' en andere vrijwilligers zijn voor ons heel belangrijk, sterker nog: zelfs onmisbaar. Én de jeugd heeft de toekomst. We hebben elkaar nodig om onze vereniging draaiende te houden. Samen taken verrichten, samen de verantwoordelijkheid dragen én elkaar ontlasten, zo houden we het leuk voor iedereen. Samen zijn wij één team.

Trots als een pauw
Het bestuur heeft een lijst met openstaande vrijwilligerstaken opgesteld en deze onderbouwd met functieomschrijving, tijdsduur én frequentie. Deze lijst is verdeeld onder de ouders en speelsters. Dit heeft nu al een geweldig resultaat opgeleverd. Door ouders, speelsters én trainers is nu al een groot aantal taken vervuld. Jullie mogen trots als een pauw zijn op jezelf!
Maar we zijn er nog niet helemaal. Draag je Longa'59 een warm hart toe en wil je wat betekenen? Kijk dan op www.longa.nl naar het overzicht van de vrijwilligerstaken en meld je aan!