Afbeelding
Foto:

Vetbollenactie Spirit'90

De winter staat voor de deur en dan is het belangrijk en vooral ook leuk om goed voor de vogels te zorgen. Daarom hebben wij ook dit jaar weer onze vetbollenactie.

De jeugdleden van Spirit'90 komen weer langs de deur om pakketjes met vogelwintervoer te verkopen. In een pakketje zit: 1 netje met pinda's, 1 netje met doppinda's, 1 netje met zonnebloempitten en 2 mezenbollen. Dit pakketje kost €3,-.

Misschien is er al iemand bij u geweest en heeft u al een pakketje gekocht, dan daarvoor onze hartelijke dank! Of anders komen ze deze week nog bij u langs, en hopelijk wilt u dan een pakketje kopen. Daar zouden wij als vereniging heel blij mee zijn en de vogeltjes deze winter vast ook.
Het geld dat we met deze actie ophalen gaat naar onze activiteitencommisie. Zij willen graag extra activiteiten organiseren voor onze leden en ook voor niet-leden, denkt u bijvoorbeeld aan de zandspeeltuin in de kerstvakantie. Maar ook om bijvoorbeeld extra activiteiten tijdens het jeugdweekendkamp te organiseren.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze facebookpagina of onze website www.spirit90.nl.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:
Gunnewick Tuin en Dier en Morssinkhof-Rymoplast.