Afbeelding
Foto:

Kom badminton spelen bij LBC'72

Heeft u op 20 september ons Badminton Event gemist? Dat is er altijd nog de gelegenheid om op een woensdagavond bij LBC'72 te komen kijken in de Hamalandhal.

Wij hebben voor de beginnende jeugd nog ruimte voor nieuwe kinderen die badminton eens willen proberen als sport. Jullie zijn van harte welkom tussen 18.00u en 19.00u in de Hamalandhal. Je mag drie keer gratis komen meetrainen en spelen, daarna beslis je of je lid wil worden.

Bent u vrij op de dinsdagmorgen of reeds met pensioen? Dan kunt u gerust met onze recreantengroep meedoen. Op dinsdagmorgen tussen 9.00u en 10.30u speelt onze dinsdag recreantengroep badminton in de Hamalandhal onder leiding van trainer Otto Liem. Na afloop drinkt men met elkaar een kop koffie in de kantine en wordt er nog even na gepraat. Sportief en gezellig dus. Kom gerust meedoen, ook hier mag u drie keer gratis meetrainen en spelen.

Op woensdagavond hebben wij ook een badminton recreantengroep. Deze trainen van 20.00u tot 20.30u. Tijdens deze training worden de badminton speeltechnieken aangeleerd. Daarna mag men vrij wedstrijdjes spelen onder elkaar. Het is recreatief maar de meesten komen met een nat bezweet shirt van de baan af omdat men toch wel wil winnen van de ander.
Lijkt je dit leuk om te doen? Kom dan gerust op woensdagavond om 20.00u naar de Hamalandhal.

Heb je vroeger badminton gespeeld en je wilt dit weer eens gaan oppakken? Kom dan op woensdagavond om 20.30u. Dan geeft onze trainer Peter Bertou de competitiespelers training.
Deze training is intensiever en leert jou hoe je badminton in competitieverband moet spelen. Je kunt hiermee ook meedoen met een badminton team in de competitie.
Ook hier geldt dat je sowieso 3 keer gratis kunt komen trainen en daarna beslis je of je lid wilt worden.

Zoals u kunt lezen heeft LBC'72 genoeg aanbod om sportief bezig te kunnen zijn met badminton. Voor meer informatie zie ook onze website www.lbc72.nl.