Afbeelding
Foto:

Dames 5 blijft zichzelf verbeteren

Een hogere plek op de ranglijst dan vorig jaar is dit seizoen het streven van Dames 5 van Longa'59. De speelsters zijn vorig jaar als vijfde geƫindigd en zijn samen hard op weg nog beter te worden.

Dames 5 bestaat uit Pleun Oesterholt, Wilske Scholten, Geertje Maalderink, Shannon Wansink, Mara Heezen, Chiara Monasso en Danique Baks. Elke donderdag bereidt trainer Carel Baks de dames met veel overtuiging voor op de wedstrijd. Ook tijdens de wedstrijden komt hij vaak even kijken om snel wat adviezen te geven. Coach Gerard Oesterholt sleept de dames door de wedstrijd. Met zijn aanmoediging en nieuwe inzichten helpt hij de wedstrijd tot een goed einde te brengen. "Door regelmatig te roepen: 'Ik wil die lach op jullie gezicht zien', houden we de lol erin", vertellen de dames. "We zijn goed op elkaar ingespeeld, kunnen prima evalueren en soms ook een beetje boos zijn op elkaar. Maar daarna lachen we weer en gaan we weer vol voor de volgende wedstrijd!"

Dit gezellige team is nog op zoek naar speelsters! Interesse? Kijk op www.longa59.nl of stuur een e-mail naar info@longa59.nl.