De DJ's van Black Out, hier in actie tijdens popreünie Roomse Herrie LIVE 2013 in City-Lido. Foto: PR Roomse Herrie
De DJ's van Black Out, hier in actie tijdens popreünie Roomse Herrie LIVE 2013 in City-Lido. Foto: PR Roomse Herrie

Tweede editie 40+ Party bij City Lido

GROENLO - Onder het mom met een knipoog 'We hoeven op onze leeftijd toch nog niet achter de geraniums te gaan zitten,' organiseerden de zussen Illona klein Gunnewiek en Miralda Eijkman samen met Lucy Spijkers en Petra Dechering in 2016 heel voorzichtig een eerste 40+ Party, bij Rockcafé Taste. Het voorzag duidelijk in een behoefte want de avond werd een groot succes. Durfden de dames afgelopen jaar nog niet groots te denken, dit jaar wel en vindt de 40+ Party plaats bij City-Lido, op vrijdag 3 november.

Door Henri Walterbos

Dansen
Het leek de dames in beginsel gewoon leuk om deze avond te organiseren. "Je gaat wel eens naar zo'n avond bij City Lido toe waarbij je staat te dansen tussen jongeren. Dan heb je toch het idee dat ze je allemaal aan staan te kijken als of je niet goed wijs bent. Dan ga je niet meer zo graag naar zulke avonden toe," was de hoofdbeweegreden voor Illona afgelopen jaar het idee voor de 40+ Party te opperen. Er schaarden zich al snel enkele gelijkgestemde dames achter haar. Met elkaar gingen ze aan de slag de avond vorm te geven. Met veel plezier kijken ze er op terug en werd al snel besloten dat er een tweede editie moest komen. Ook deze keer zijn de dames weer enthousiast aan de slag gegaan. "We hopen dat de mensen die afgelopen jaar zijn geweest veel vrienden, bekenden, collega's, buren en andere mensen van boven de 40 meebrengen die ook zin aan zo'n avond hebben," kijkt Illona vooruit.

DJ's Black Out
DJ's zijn deze avond zijn de DJ's van de voormalige discotheek Black Out uit Vragender, in 2013 nog een van de DJ-toppers tijdens de popreünie Roomse Herrie in hetzelfde City-Lido in Groenlo. De muziek die gedraaid zal worden is afkomstig uit de jaren 80/90. Er bestaat vol de kans om bij te praten, maar ook om de voetjes te bewegen op de dansvloer.

Kaartverkoop
Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kadooshop Brini, Focus en Jambo.