Afbeelding
Foto:

Ha-STU maatje te groot voor Erix dames 1

Op zaterdagavond 14 oktober mochten de dames van Erix zich klaarmaken voor de wedstrijd tegen Ha-STU. Omdat dit een studententeam is, is het altijd maar de vraag hoe dit team er uit zal zien.

Topper van de week Renée te Plate opende de wedstrijd door een prachtig doelpunt te scoren. De eerste minuten van de wedstrijd verliepen voorspoedig doordat Erix de vrije bal goed wist te benutten door mooie variaties uit te spelen. Hierdoor was de stand na een aantal minuten 4-1 in het voordeel van Erix. Al snel bleek dat Ha-STU een snel spel bezat waardoor zij veel break-outs liepen en de aanvallen op hoog tempo gespeeld werden. Zij wisten behoorlijk uit te lopen en Erix kon haar score niet meer uitbreiden. Ruststand 5-19.
Het geloof in de wedstrijd zakte steeds verder weg en daardoor werd er met minder overtuiging gespeeld. Ha-STU leek vleugels te krijgen en scoorde doelpunt na doelpunt. Erix wist nog een paar mooie goals mee te pakken in de tweede helft maar Ha-STU nam overtuigend de punten mee naar huis. Eindstand 11-30.