Afbeelding
Foto:

Spirit'90 kamp

Afgelopen weekend was het weer zover, het jaarlijkse Spirit'90 kamp!
Vrijdagavond kwamen 64 jongens en meisjes samen bij kampeerboerderij Beusink in Lievelde. Deze avond stond in het teken van James Bond. De slaapkamers waren veranderd in escape-rooms en na veel puzzelen, raadsels oplossen en het nodige speurwerk werd er een code gevonden waarmee de koffers geopend konden worden en de beloning tevoorschijn kwam.

Zaterdagmorgen ging iedereen naar de schans voor een vossenjacht. 10 vossen liepen rond met allemaal een andersom opdracht. Nadat alle vossen gevonden waren wachtte er een hele grote stapel lekkere, eigen gebakken pannenkoeken op iedereen.

's Middags was er buiten op het terrein en binnen een spelletjesparcours. Er werden in kleine groepjes verschillende spellen gedaan zoals, snoephappen, stoelendans, schudden maar, ballon darten, blaasvoetbal en nog veel meer. Nadat 's avonds de patatjes opgegeten waren, gingen de kinderen in groepjes, met begeleiding, naar een bos waar een spooktocht op het programma stond. In het bos moesten de kinderen een route volgen met behulp van glowsticks. Tijdens deze route kwamen ze een aantal spoken en andere engerds tegen. Weer terug op de kamplocatie wachtte er nog een film en een hapjesbuffet op de kinderen.

Na een heerlijk ontbijt zondagochtend was het kamp alweer ten einde. Kinderen, leiding en ouders, allemaal bedankt voor dit gezellige en geslaagde kamp!