Afbeelding
Foto:

Vooruitgang en minimaal één overwinning voor Longa'59 MC3

Ze zijn jong, redelijk onervaren, gezellig en hebben een no-nonsense instelling. Longa MC3 wil dit seizoen zoveel mogelijk ervaring opdoen en streeft naar minimaal één overwinning!

Anouk Freriks, Lieke Buesink, Pleun Steentjes, Evy Geerdink, Lott Hummelink, Reesa Hanselman en Suze Knufing trainen twee keer per week. Op dinsdag krijgen ze les van Gerben Geerdink en op donderdag van Lotte Vredegoor. De trainers en coach Udo Hanselman willen de meiden dit jaar zoveel mogelijk leren. "Vijf van onze speelsters mogen eigenlijk nog op CMV-niveau 6 spelen", vertelt Gerben. "Plezier en succes zijn niet afhankelijk van het resultaat, maar van vooruitgang. We streven dit jaar naar minimaal één overwinning. De meiden hebben de juiste instelling, willen graag leren en bereiden zich goed voor op een wedstrijd. Bovendien zijn ze op tijd aanwezig in de zaal, hebben een gezellige warming-up en staan zodra het eerste fluitsignaal klinkt."

Betrokken en gezellig
Naast volleybal en school maken de meiden veel lol en zijn ze zeer betrokken bij de vereniging. Ze draaien al kantinediensten en zijn altijd bereid om ergens aan bij te dragen.