De keuken, met daarin de Josper. Foto: PR
De keuken, met daarin de Josper. Foto: PR Foto: Verona Westera

Genieten in Hoofdkwartier van de Prins

LIEVELDE - Het Hoofdkwartier van de Prins binnen Erve Kots bestaat nu drie jaar, maar het komt nog regelmatig voor dat vaste gasten van Erve Kots niet weten dat er ook een a la carte restaurant is. De keukenbrigade heeft ook weer een mooie herfst en wild kaart samengesteld voor de liefhebbers, zodat men heerlijk en ongedwongen kan genieten.

Maar wie er eenmaal is geweest en de heerlijke smaak van de gerechten uit de Josper heeft geproefd, is reuze enthousiast en weet de weg naar het restaurant wel te vinden.
Dit a la carte restaurant met open keuken en twee open haarden, waar men ook heerlijk kan borrelen, geeft een unieke en gemoedelijke Achterhoeks sfeer. Het is mogelijk om er een arrangement van de maken met overnachting.
De Josper combineert de traditie van ambachtslieden met de snelheid van de veeleisende, moderne keuken en geeft de gerechten een unieke smaak met behoud van textuur en sappigheid. Bovendien wordt in het Hoofdkwartier van de Prins zoveel mogelijk gewerkt met streekproducten uit de Achterhoek en zijn de bieren op de tap gebrouwen in de eigen brouwerij.