Afbeelding
Foto:

Indoor Beach Toernooien Hamalandhal

Het einde van het jaar nadert… het Indoor Beach Volleybal Toernooi komt in zicht! Net als voorgaande jaren wordt een van de sporthallen van de Hamalandhal tussen Kerst en Oud & Nieuw weer compleet bedolven onder zand!

Het is de 5e keer dat de Hamalandhal de Indoor Beach Toernooien organiseert. Het programma voor deze dagen is in de loop der jaren wel veranderd. Hoewel 5 jaar geleden enkel beachvolleybal en -voetbal werd aangeboden, zijn nu sporten als beachtennis, -badminton, -handbal en de grootste zandspeeltuin van Lichtenvoorde niet meer weg te denken!

Indoor Beach Volleybal Toernooi
Het Indoor Beach Volleybal Toernooi is een recreatief 4-tegen-4 toernooi waaraan iedereen kan meedoen die al een keertje eerder heeft gevolleybald. Of dat nu met vrienden of familie op de camping aan zee was of dat men lid is van een volleybalvereniging... dit gezelligheidstoernooi is voor iedereen!

Het toernooi zal worden gehouden op woensdag 27 december, tussen 12:00 en 18:00 uur.

Enthousiast? Vraag nog 3 vrienden, familieleden of buren erbij, verzin een teamnaam en geef je op! Aanmelden kan via onze website: www.hamalandhal.nl.