Erix dames 1 laat punten liggen in Duiven

Na een week rust, stond afgelopen zondagmiddag de wedstrijd tegen Loo op het programma. De dames van Erix begonnen goed. Marije Rondeel gooide de ene na de andere bal erin en na 15 minuten spelen stond het 8-8. Daarna verloren de dames langzaam de grip op de wedstrijd. Er werden veel kansen gemist en de tegenstander reageerde hierop met break outs. De dames van Erix verdedigden snel terug, maar toch lukte het Loo om langszij te komen. De ruststand was dan ook 19-11.
De tweede helft bleef Erix achter de feiten aanlopen. Velddoelpunten werden nauwelijks nog gemaakt, terwijl Loo bleef scoren. Eindstand 32-17.

De dames van Erix hebben nog genoeg om aan te werken, maar er zijn zeker mogelijkheden om te groeien in hun spel. De jeugdspeelsters die deze keer ook meededen, leverden goed verdedigend en aanvallend werk. De dames zien de toekomst dus positief tegemoet.
A.s. zaterdagavond spelen ze om 19.05u een thuiswedstrijd in de Hamalandhal tegen Groessen DS2.