BSO De Bulte is geopend. Foto: PR
BSO De Bulte is geopend. Foto: PR

BSO De Bulte in Vragender van start

VRAGENDER - Stichting de Achthoek Kinderopvang start met Buitenschoolse Opvang (BSO) in de basisschool van Vragender. Met de komst van de BSO is Vragender een voorziening rijker die de leefbaarheid van het kerkdorp ongetwijfeld ten goede zal komen.

Op zaterdagmiddag 21 oktober vond de officiƫle opening plaats in aanwezigheid van ouders, kinderen, PM-ers en andere belangstellenden. Aan Finn van de Linden van groep 6 de eer deze opening te verrichten. De Achthoek had een prijsvraag uitgeschreven voor het bedenken van een naam van de BSO. De jury was er unaniem over eens dat de inzending van Finn de beste was. Voortaan gaat de BSO, 'BSO de Bulte' heten. Finn mocht het naambord onthullen en een welverdiende prijs in ontvangst nemen.

Stichting de Achthoek, ook bekend van het peuterspeelzaalwerk en kinderopvang voor kinderen van nul tot vier jaar in Oost Gelre, wil met deze BSO een kleinschalige en fijne opvang bieden voor de basisschoolkinderen in Vragender, na school en tijdens vakanties en studiedagen.

Kinderen kunnen op deze BSO heerlijk binnen en buiten spelen in een voor hen vertrouwde omgeving, waarin plezier, ervaring, ontwikkeling, vertrouwen en ontzorgen centraal staat.