Afbeelding
Foto:

Oproep: Turnpakjes Spirit'90

Helaas wordt de kleur stof voor onze pakjes niet meer gemaakt en daarom zijn ze helaas niet meer verkrijgbaar. Via facebook en via de e-mail deden we al eerder een oproep voor de paarse turnpakjes van Spirit'90, maar we hebben nog niet voldoende pakjes.

Met de komende uitvoering inzicht is hierdoor voor ons een probleem ontstaan. We zijn als vereniging op zoek naar een goed alternatief voor onze pakjes maar zo'n proces kost tijd en we verwachten dan ook dat we in het voorjaar nieuwe pakjes kunnen aanbieden. Dit is echter te laat voor de uitvoering. We zouden erg graag willen dat alle meisjes met de uitvoering hetzelfde pakje dragen. Om dit toch te kunnen realiseren plaatsen we deze oproep.

Van de oproepen op facebook en via de e-mail hebben we gelukkig al een aantal pakjes mogen ontvangen en via ruilen hebben we ook al een aantal meisjes kunnen helpen aan een pakje. Allemaal heel hartelijk dank hier voor, hier worden we als vereniging heel blij van!

Helaas is er nog niet voor iedereen een ander pakje beschikbaar, de grotere maten vanaf maat 140 t/m 176 zijn nog een probleem. Dus mocht u nog een pakje hebben liggen en ons daarmee willen helpen, kunt u die brengen naar Jacob Catsstraat 64 of even een berichtje sturen naar m.valkhof1978@gmail.com. Ook als u nog een pakje nodig hebt, graag even een berichtje sturen.

Hopelijk kunt u ons helpen, alvast hartelijk dank !