LZV Kuypers H&W laat vele kansen onbenut

Vrijdag speelde LZV Kuypers H&W tegen FC Brasil '77. Deze wedstrijd werd door iedereen als een derby van de achterhoek bestempeld, behalve door LZV zelf. In een goed bezette Hamalandhal werd het al snel duidelijk wie er de bovenliggende partij was.

Binnen 30 seconden was het Adem Kocak die, namens LZV, schitterend scoorde. Amper 5 minuten gespeeld kwam de 2-0 op het scorebord door Fouad Ouled Abdellah. Daarna vergat LZV de score te vergroten, waardoor de gasten nog een sprankje hoop hadden op een wonder. Brasil kon geen vuist maken, al werd er nog bal een van de doellijn gehaald door de keeper Abdul Aydinli. Na de rode kaart voor Mattheys Kuypers en een 6e overtreding, 3 minuten voor het einde van de 1e helft, zorgden voor een 10 meter trap. Deze kans liet Brasil niet onbenut en de rust werd bereikt met een 2-1 score.

In de 2e helft heeft LZV zelf geen kansen weggegeven en hebben ze verzuimd om de score verder uit te bouwen. In een rommelige fase was het Adem Kocak die de assist gaf voor de 3-1 op Nikzad Mahbobi. Hierna werd de wedstrijd wat grimmiger door de frustratie van de spelers van FC Brasil'77. LZV heeft de wedstrijd zakelijk uitgespeeld, maar liet vele kansen onbenut.

As. vrijdag speelt LZV een uitwedstrijd om 21.30 uur tegen FzR Fermonia Boys uit Heerlen.