LZV Kuypers hair & wellness wint groots

In de zeer verre uitwedstrijd in Heerlen, tegen ook een ploeg met aspiraties voor de play-offs, Fermonia boys was het afgelopen vrijdag toch achteraf een niet een heel moeilijke wedstrijd.

De jongens van LZV stonden reeds na 7 minuten met 0-3 voor terwijl daarvoor zelfs 2 grote dotten van kansen gemist waren. De ruststand werd 1-5.
Na 15 seconden in de tweede helft stond het 1-6 en toen was het ijs compleet gebroken bij de tegenstander uit Heerlen. Deze wedstrijd hadden Yassin en Yordi Orriens het op de heupen met beide een hattrick. Verders scoorden Adem, Nikzad en Cuneyt.

Aanstaande vrijdag speelt LZV tegen de koploper van de eerste divisie BE uit Tilburg, deze ploeg is nog ongeslagen. Om aansluiting te houden zal er gewonnen moeten worden. Komt allen om 20.45 uur!