Afbeelding
Foto:

Jongens cool moves volleybal groot succes!

Het jongensvolleybal bij Longa'59 gaat als een speer! Voor de zomer hebben we een oproep gedaan om met Pim Harbers te komen volleyballen. Dat heeft een enorm positief effect gehad. Inmiddels zijn er al twee jongensteams gestart.

Pim oefent nu iedere woensdag de coole volleybalmoves met Stijn, Tijmen, Romijn, Timo, Bjarne, Sil, Rik, Dion, Fender en Achmed. De leeftijd varieert van 6 tot en met 12 jaar. Het team speelt op niveau 2 en heeft inmiddels twee toernooitjes gespeeld. Bij beide toernooien hebben de jongens de eerste plek behaald en daarvoor prachtige, grote bekers gekregen. Het andere team speelt niveau 5 in competitievorm en heeft al drie wedstrijden gewonnen!

Meetrainen en aanmelden
Oud heren 1 speler Roy Harbers verzorgt de trainingen samen met Rob Pillen, de vader van Romijn. Zowel de jongens als de ouders zijn erg enthousiast en betrokken en dat stimuleert enorm om het jongensvolleybal verder uit te breiden. Ben jij enthousiast geworden en lijkt het je leuk om erbij te komen of gewoon eens een paar keer mee te trainen om te kijken hoe de training eraan toegaat? Dan ben je elke woensdag van 18.15 tot 19.30 uur van harte welkom in de Hamalandhal om je coole moves te trainen. We vinden het wel fijn als je van tevoren een korte e-mail stuurt naar jongens@longa59.nl zodat we weten dat je komt.