KSV 1 wint van hekkensluiter SVBV

VRAGENDER - KSV 1 trad zondag aan tegen de hekkensluiter van de competitie, SVBV uit Barchem. Onder barre weersomstandigheden werd de wedstrijd met 2-1 gewonnen.

De wedstrijd begon aan beide kanten erg rommelig. Een paar kansjes over en weer, veel verder kwam het niet. Tim Minkhorst werd na twintig minuten zodanig gehinderd in het zestienmetergebied van de tegenstander, dat hij uit balans werd gebracht en de bal niet op goal kreeg. De scheidsrechter liet gewoon doorspelen. Het duurde een klein half uur voordat het eerste schot op goal kwam. Tim Minkhorst schoot prima, maar in de handen van de keeper. Even later stuurde Jorrit met een goede pass Erwin richting de goal. Hij kon doorlopen tot de zestien, alleen belandde de bal op de paal in plaats van achter de keeper in het net. Na 35 minuten was het SVBV dat op voorsprong kwam. Na een miscommunicatie in de verdediging van KSV kon de aanvaller van SVBV vrij doorlopen en een voorzet geven op zijn teamgenoot, die de 0-1 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was vijf minuten bezig toen KSV een vrije trap kreeg op de helft van SVBV. Op circa twintig meter van de goal schoot Walter de bal hard in. De keeper hield tegen maar liet de bal glippen. Helaas was Erwin er net te laat bij om de gelijkmaker te maken. Vijf minuten later was het wel raak. Rick zette een perfecte bal voor op Twan die hem bij de tweede paal mooi afrondde. Hierna volgende een aantal goede kansen voor KSV maar het bleef voorlopig bij kansen. Na tachtig minuten kwam KSV dan eindelijk op voorsprong. Erwin was de doelpuntenmaker. Daarna kon KSV de wedstrijd in het slot gooien door de 3-1 te maken. Maar liefst vier maal kon KSV alleen op de goal af, echter werden alle schoten tegengehouden door een prima keepende doelman van SVBV.

In de slotseconden pegelde Walter nog een bal op goal, deze spatte uiteen op de lat. Hierna floot de scheids voor het einde van de wedstrijd.

Zondag 3 december speelt KSV 1 een uitwedstrijd tegen sp. Rekken. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark 't Asterloo in Rekken.