Afbeelding
Foto:

Even voorstellen: HV ERIX Jongens D1

Het jongensteam D1 speelt dit seizoen zeer goede wedstrijden. Sinds het begin van de competitie zijn zij nog ongeslagen. De jongens zijn ingedeeld in een jongenscompetitie met andere handbalverenigingen uit de regio. Zij zullen meerdere keren wedstrijden tegen elkaar spelen en ook samen bootcamps doen waar jongens in de leeftijd van 11 tot 14 jaar van harte welkom zijn. Het jongens D1 team wordt getraind en gecoacht door Youri Kuypers en Dirk Goossens, zelf begin 20 en spelend in de herencompetitie.

Afgelopen weekend speelde de D1 een uitwedstrijd tegen Combinatie'64. Tijdens deze wedstrijd vielen Jelle van Aken en Jibbe Konniger op. Jelle keepte fantastisch, terwijl Jibbe meerdere doelpunten wist te scoren uit mooie bewegingen. Waar Yoran zaterdag nog topper van de week was bij heren 1, scoorde hij zondag voor zijn eigen team. De wedstrijd werd door Erix D1 dan ook gewonnen met 12-20.

Binnen de vereniging zijn steeds meer jongens te vinden, zowel bij de E- en F-jeugd vinden we er gemengde teams met jongens en meiden. Jongens van 6, 7 en 8 jaar spelen bij de F-jeugd, jongens van 9 en 10 jaar bij de E-jeugd.

Lijkt het jou ook leuk om te komen handballen? Kijk dan op www.hverix.nl voor trainingstijden en verdere info. Je bent altijd van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend mee te trainen.