Afbeelding

Gehavend LZV Kuypers H&W wint de Topper tegen ZVV BE'79

Vrijdag speelde een gehavend LZV Kuypers H&W tegen ZVV BE'79. Dick Hulshorst geblesseerd, André jr. en Mattheys Kuypers hadden andere verplichtingen. De gasten waren ongeslagen medekoploper in de 1e Divisie.

In een goed bezette Hamalandhal werd het al snel duidelijk dat LZV de stijgende lijn wilde doorzetten van de afgelopen weken en zette de tegenstander steeds onder druk. Het dynamische spel en het goed verdedigen als team zorgde voor een 3-0 voorsprong in de 1e helft. Adem Kocak was weer op dreef, Yasin schoot een bal in de kruising met een halve karate trap en Yordi zorgde met een bekeken schot voor de doelpunten. Abdul Aydinli (keeper) moest wel in de slotminuut nog een bal miraculeus van de lijn halen.

In de 2e helft kwam LZV niet veel in de problemen maar vergat weer de score te vergroten. Uitgespeelde kansen waren er, maar de scherpte ontbrak op dat moment bij LZV. Er werd met nog 9 minuten te gaan een meespelende keeper ingezet door ZVV BE'79. Dit leverde voor beide partijen kansen op. Yasin Erdal viel geblesseerd uit en met nog 2,5 minuut te gaan werd er nog 4 keer gescoord. Cuneyt Avsar ronde zijn eigen opgezette aanval met stiftje af en gooide de wedstrijd hiermee op slot 4-1. De eindstand werd 5-2. LZV heeft de ongeslagen status van ZVV BE'79 afgepakt en hield de 3 punten in Lichtenvoorde.