Groenrijk Groenlo blijft goed bereikbaar

GROENLO – GroenRijk aan het Maarsevonder 5 (voorheen Marhulzenweg 49) in Groenlo is én blijft uitstekend bereikbaar. Ook tijdens de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe N18, ter hoogte van Groenlo, die al een klein jaar aan de gang zijn.

Chris Platter van GroenRijk Groenlo legt uit: "In week 49 zal echter de kruising ter hoogte van GroenRijk voor gemotoriseerd verkeer worden afgesloten. Via bebording aan de N18 zal het gemotoriseerde verkeer dan via de afslag Vredenseweg naar de nieuwe parallelweg (Maarsevonder) worden geleid. Tot in het voorjaar zijn we op deze manier bereikbaar." Platter benadrukt dat voor fietsers de 'oude' oversteek naar GroenRijk nog wel te gebruiken is. De fietstunnel (ter hoogte van de Eschweg) zal omstreeks week 9 voor fietsers en voetgangers worden opengesteld. Vanaf dan is de kruising ook voor hen afgesloten. In de loop van het voorjaar van 2018 zal ook de kruising Vredenseweg dicht gaan en moet men via de afslag Laarberg naar GroenRijk Groenlo. Door weersomstandigheden kan er iets van de planning worden afgeweken.

Platter: "We hebben volop kerstbomen, kerst- en decoratieartikelen. Kom dus inspiratie opdoen! Daarvoor bent u bij ons aan het goede – en goed bereikbare – adres."


Lees- en kleurboek van Frans Weeber

LICHTENVOORDE - Frans Weeber heeft zijn vierde kinderboekje uitgebracht. De Lichtenvoordenaar, ook bekend boekjes in het dialect, schreef nu '20 Voorleesverhaaltjes'. Het is een lees- en kleurboek dat te koop is bij Jumbo Bennink, Primera, meneer Kees en bij frans zelf: Op den Akker 31 in Lichtenvoorde, tel. 0544-372906.


Spinrock bij café De Zaak

LICHTENVOORDE - Bij café De Zaak treedt op zondag 10 december vanaf 17.30 uur de fomatie Spinrock op. Spinrock verrast telkens weer, met rock songs van vroeger en nu, met Sabine als frontvrouw. De rotsvaste band erachter met medeoprichter Markjan (guitar&backing), Steven 'The Animal' (drums), Emiel (bass) en Sander (keys&backing), houdt continue druk op de ketel. Aanvang 17.30 uur bij café De Zaak.


Amivedi

HARREVELD - Kat Elmo wordt vermist in de Kerkstraat in Harreveld. Hij is een zwart/witte kater van anderhalf jaar oud, heeft een wit vlekje onder de neus, een witte kin/hals/borst/buik, voor witte sokjes en achter witte pootjes, hij is gecastreerd. In Vragender is op de Beumweg een poes gevonden. Ze is cypers/grijs gestreept en heeft een rood vlekje op de staart. Info: Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.