Kampioenschap Longa '59 MC2

Zaterdag 9 december was het dan zover. De meiden van Longa'59 MC2 konden kampioen worden, nadat een week eerder de laatste concurrent (Focus MC1) een kostbare set had laten liggen. Hiermee was het onderlinge verschil gegroeid tot zes punten. Een overwinning met 4-0 op Halle was dus voldoende voor het kampioenschap.
Voor een volle tribune begonnen de meiden ietwat nerveus en zenuwachtig aan de wedstrijd. Al gauw bleek dat dit niet nodig was. Met goeie services werd de tegenstander flink onder druk gezet en lieten de dames duidelijk zien dat er vandaag geen cadeaus werden weggegeven. Met nog enkele goede aanvallen in de vierde set, werd de wedstrijd duidelijk gewonnen met 4-0. Gejuich vanaf de tribune, confettiknallers en een klein presentje na afloop voor de meiden.

Bibi, Romy, Nova, Pien, Suze, Mirte, Tess, Demi, trainers Marian Hagen en David Menting en coach Erik Klein Goldewijk, van harte gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap en heel veel succes in de tweede klasse!