Kliederkerk in kerstsfeer

Kliederkerk in kerstsfeer

LICHTENVOORDE - Kliederkerk is een nieuwe en gezellige vorm van kerk-zijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar, met hun (groot)ouders. Iedereen is van harte welkom. Wel graag van te voren aanmelden.

De Kliederkerk is speels en eigentijds met een creatief en eigenwijs programma. Het recept: na een korte inleiding wordt er geknutseld en gekliederd. Hierna is er een kort verhaal en is er als afsluiting een eenvoudige maaltijd. De Kliederkerk staat deze keer in het teken van kerst, de geboorte van Jezus. Aan ideeën geen gebrek. Knutselen, een spelletje, wat lekkers... Het zou allemaal zomaar kunnen. Maar wat het precies wordt? Om daar achter te komen is maar één mogelijkheid: zelf komen!

De Kliederkerk is op zondag 17 december, 's middags van 16.00 tot 18.00 uur in de Johanneshof bij de PKN kerk in Lichtenvoorde. Om te weten hoeveel mensen er komen is het handig dat kinderen zich vooraf aanmelden. Graag naam en aantal personen doorgeven, via het emailadres: kidskerk@gmail.com. De deelname is gratis.