Tafeltennissen in het donker. Foto: PR Litac
Tafeltennissen in het donker. Foto: PR Litac Foto:

Blacklightweekend Litac

Blacklightweekend Litac

LICHTENVOORDE - Tafeltennis in het donker? Ja, dat kan! Vanwege het grote succes van de voorgaande drie edities staat in het weekend van 15 en 16 december Litac weer in het teken van blacklighttafeltennis. Dit weekend wordt de gewone verlichting in de Zandschoppe weer ingeruild voor de spectaculaire blacklightlampen.

Op vrijdagavond 15 december gaan eerst de senioren van Litac en andere clubs de strijd met elkaar aan. Op zaterdag 16 december is er overdag voor de basisschoolleerlingen (groepen 5, 6, 7 en 8) van 13.00 uur tot 16.00 uur een tafeltennistoernooi: The Blacklight Battle en een 'rond-de-tafelcompetitie' in het donker met de speciale blacklightlampen. Deelname is (uiteraard) gratis, opgeven kan tot en met 13 december bij Inge Wevers.

Van 18.30 uur tot 20.30 uur is de jeugd van Litac aan de beurt voor het blacklightspektakel. Om veel meer mensen te laten zien hoe leuk (blacklight)tafeltennis is, mogen dan ook ouders, broertjes en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buren dus eigenlijk iedereen meedoen op deze avond.