Afbeelding
Foto:

Loyaliteit, gezelligheid en saamhorigheid

Senang, dat gevoel wenst Longa'59 iedereen toe in de periode rond Kerst en Oud en Nieuw. Het bestuur, de trainers en assistent-trainers van Longa'59 willen dat iedereen zich ook senang voelt bij de volleybalvereniging. Met elkaar streven we naar veel saamhorigheid binnen de vereniging door een persoonlijk woordje, een klein gebaar, elkaar op te beuren, elkaar te helpen en door leuke activiteiten te organiseren.

Loyaliteit bij de vereniging is één van de pijlers waarop we draaien. Vrijwilligers én ouders zijn onmisbaar voor het uitvoeren van diverse taken. Een portie gezelligheid mag ook zeker niet ontbreken. Rond deze tijd staan we even stil bij het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. We feliciteren de diverse kampioenschappen bij de mini's en van MC2 en MB2 en de promotie van MC1 naar de hoofdklasse. In het kader van onze pijler ambitie bedanken we graag onze sponsoren. Zonder hen geen ambitie, ontwikkelen én noviteiten!

Ontwikkelen en noviteiten
In de tweede helft van het seizoen richt Longa'59 zich weer op verschillende zaken. De technische coördinatoren hebben de eerste gesprekken over het bewaken van het technisch beleid alweer gevoerd. Iedere zes weken vindt een trainersbijeenkomst plaats waarin we praten over systemen, samenwerken en samen spelen. Op welke manier helpen we onze spelers te ontwikkelen en wat hebben we daarvoor nodig? We zijn een vereniging die altijd in beweging en actueel is. Het komende jaar gaat u nog meer van ons zien. Er zijn volop ideeën voor noviteiten om nog meer betrokkenheid en saamhorigheid te bereiken.

Ook deze decembermaand staat in het teken van saamhorigheid. Het bestuur van Longa'59 wenst iedereen hele goede feestdagen en voor 2018:
Loyaliteit, Ontwikkelen, Noviteiten, Gezelligheid & Ambitie.