Afbeelding

LZV Kuypers H&W wint overtuigend met dubbele cijfers

De laatste verre uitwedstrijd voor de winterstop tegen Jogadores CF / Cagemax werd overtuigend gewonnen met dubbele cijfers. De licht geblesseerde Yasin Erdal bleef de gehele wedstrijd aan de kant uit voorzorg en Dick Hulshorst was door de medische staf fit verklaard om te spelen na een vervelende liesblessure.

LZV Kuypers H&W begon scherp aan de wedstrijd en zette hoge druk op de helft van de tegenstander en hoogbaltempo met dynamisch spel zorgde voor oogstrelend voetbal. Abdul Aydinli had als keeper weinig te doen in de 1e helft. Het duurde ook niet lang voordat er gaten werden gevonden in de handbal verdediging van Jogadores. Goed opgezette aanvallen over verschillende schijven werden afgerond door Cuneyt Avsar, Fouad Ouled Abdellah, Nikzad Mahbobi. Dick Hulshorst scoorde uit een 10 metertrap en Adem Kocak scoorde na een schitterende individuele actie.

Het spelbeeld veranderde niet in de 2e helft. Alles klopte bij LZV; feller in duels, strakke passes, dynamische aannames en door het overzicht te behouden kon de score uitgebreid worden naar 9-0. Andre Kuypers jr. pikte ook zijn doelpunt mee. Gijs Sanders keepte een uitstekende 2e helft, maar moest wel 1 tegen doelpunt incasseren door onoplettendheid van de verdediging. Aanvoerder Yordi Orriƫns die de dubbele cijfers op het scorebord zette, geeft aan er stappen naar voren zijn gezet qua voetbal en teamspirit. Coach Serkan Kav vindt dat de winterstop te vroeg komt. "We verkeren in uitstekende vorm als team en hopen dat deze lijn na de winterstop doorgezet kan worden", geeft hij aan. Gelijk na de winterstop staat de topper op het programma, een uitwedstrijd tegen ZVV Eindhoven op 12 januari.

Wij wensen als team, LZV Kuypers H&W, iedereen prettige Kerstdagen en gelukkig Nieuwjaar!