Wim te Nijenhuis blijft trainer KSV

Wim te Nijenhuis blijft trainer KSV

VRAGENDER - Wim te Nijenhuis is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser KSV. De trainer is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de voetbalclub uit Vragender, die op de elfde plek in 4C bivakkeert. De technische commissie van KSV is te spreken over de samenwerking met Te Nijenhuis, die eerder ook trainer was bij FC Eibergen, MEC en Buurse. De trainer is blij met de contractverlenging: "Ik werk met veel plezier bij KSV. Als we ons dit seizoen – net als afgelopen seizoen - handhaven, dan doen we het goed. Volgend seizoen sluiten een paar talentvolle spelers uit de A-jeugd aan, die het team kunnen versterken. Daarom zie ik veel perspectief bij KSV."


Werkzaamheden klimaatbestendig Lichtenvoorde van start

Vervolg voorpagina

Voor het waterschap, de gemeente Oost Gelre, de provincie Gelderland en LTO Noord Oost Achterhoek was dit een reden om samen met inwoners, agrariërs en bedrijven breder naar het gebied te kijken. En hen vanuit het project Klimaat Klaor?! te vragen om zelf met concrete voorstellen te komen over hoe Lichtenvoorde klimaatbestendig kan worden gemaakt. Het dorp blijft zo een prettige plaats om te wonen, werken en recreëren.
Om initiatieven en ideeën vanuit inwoners verder te helpen is gebiedsmakelaar Richard Trenning vanaf deze maand actief.
De uitvalsbasis van Trenning bevindt zich in het hart van het brongebied van de Baakse Beek, het onderkomen van Motor- en Autoclub Lichtenvoorde (MACL). De wateropvanggebieden en bypasses worden medegefinancierd door het 'Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa