Veel belangstelling voor de Hippe Hebbedingen Fair. Foto: PR
Veel belangstelling voor de Hippe Hebbedingen Fair. Foto: PR Foto:

Veel publiek bij vierde editie HHF

GROENLO - Alle voorwaarden voor een geslaagd evenement zijn aanwezig: prachtig weer, een bijzondere locatie en ontzettend veel belangstelling. De vierde editie van de Hippe Hebbedingenfair is zeker geslaagd.

Door Kyra Broshuis

Rond het middaguur is het lastig nog een parkeerplaats te vinden rond het centrum van Groenlo. De fair trekt, naast Grollenaren, veel geïnteresseerden van buitenaf. Ook de Marveldexpress rijdt met de toeristen naar het centrum van Groenlo. De standhouders doen goede zaken en het gezellige terrasje pal voor de oude Calixtus en omringd door foodtrucks, zit vol.
Organisatoren Leonie Giezen en Sharon Idink zijn blij met alle belangstelling. "Fantastisch, het ziet er super uit en de sfeer is top. We krijgen veel positieve feedback van de standhouders, ze komen volgend jaar graag weer terug." Nieuw dit jaar is de Barbershop waar de mannen zich kunnen laten knippen en scheren. Dat ze daardoor wel in het middelpunt van de belangstelling komen te staan, houdt ze niet tegen. De fair kent verder tientallen kraampjes met mooie sieraden, bijzondere kleding, originele accessoires en verrassende lekkernijen.
Verschillende winkeliers in de binnenstad hebben hun deuren geopend en mede daardoor is het ook in de rest van het centrum gezellig druk. Op de terrassen is het lastig een plekje te vinden. Een geslaagde start van het vakantieseizoen.