Een spelmoment van de wedstrijd. Foto: Theo Huijskes
Een spelmoment van de wedstrijd. Foto: Theo Huijskes

Grol wint overtuigend tweede bekerduel

GROENLO - Na een 1-6 overwinning een week eerder in en tegen Ruurlo, heeft Grol ook de tweede bekerwedstrijd thuis tegen sportclub Haarlo met grote cijfers gewonnen, uitslag: 6-0.

Vijfdeklasser Sportclub Haarlo had vanaf de aftrap voor een verdedigende tactiek gekozen. Het gevolg was dat de achterhoede en de doelman van Grol weinig te doen had. Door de Grolverdedigers werd daarop geanticipeerd met een vertragende speelwijze, die de wedstrijd op het kunstgras van Grol bepaald niet ten goede kwam.

Grol wist zes keer het doel te treffen, te weten drie doelpunten voor en drie doelpunten na rust. Bij Grol bleven de geblesseerde spelers Mart Zieverink en Teun Pasman aan de kant, alsmede de nog geschorste Doné Emaus. Opvallend was wel dat een tweetal spelers (Luc Berentsen en Eduardo de Sousa Cavalcante), beiden overgekomen van zustervereniging Grolse Boys, zich wisten te onderscheiden met bij vlagen goed voetbal. Grol heeft nog twee oefenwedstrijden te gaan, te weten donderdag 14 september tegen een nog nader bekend te maken tegenstander en zondag 17 september in Lievelde tegen vierdeklasser Erix, deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Scoreverloop:
1-0: Luc Berentsen, 2-0: Jordy Oonk. 3-0 Jordy Oonk. 4-0: Roel Bruins. 5-0 Mathijs Warnar. 6-0 Rutger van Schijndel.

Opstelling Grol:
Doel: Wessel Baarslag
Achter: Ramon Landewers (46e min. Eduardo de Sousa Cavalcante), Tim Leusink (57e min. Quint Kristen), Mart Willemsen en Bjorn te Braake
Midden: Luc Berentsen, Michel Kamphuis en Roel Bruins
Voor: Mathijs Warnar, Jordy Oonk (57e min. Wouter Rexwinkel) en Rutger van Schijndel.