Jorrit Bomers. Foto: PR
Jorrit Bomers. Foto: PR Foto:

Uitslagen kruisjassen Harreveld

HARREVELD - Ontspannen en in een gezellige sfeer werd tijdens de laatste kruisjasavond van het jaar in Harreveld geprobeerd het jaar goed af te sluiten. Dat zorgde voor spanning maar ook dat de koppels weinig aan elkaar weggaven. De geringe verschillen werden in de tweede ronde niet veel groter, het nodigde in de derde ronde uit tot grote oplettendheid bij het introeven. Wederom bleef het verschil erg klein. Het zorgde voor een opmerkelijke eindsprint vanuit het middenveld. Het koppel Tankink-Reukers scoorden in de laatste giften vele punten om zo de voor 2017 laatste kruisjaseer binnen te halen. Maar ook onderin bleef het spannend, door de gelijkopgaande stand in de drie rondes solliciteerden diverse koppels naar de poedelplaats. Uiteindelijk was die voor het duo Waenink-ter Maat met 3.590 punten. Eerste werd het koppel mw. Tankink- dhr. Reukers met 4.790 punten. Tweede werden Nieuwenhuis en Klein Nienhuis met 4.730 punten en derde het koppel Hummelink-Spieker met 4.640 punten. Een sfeervol slot van dit kruisjasjaar, met de beste wensen voor een gezond Nieuwjaar met natuurkijk veel kruisjasplezier. Dat kan beginnen op de volgende kruisjasavond op 12 januari in café de Boer te Harreveld.


Jorrit Bomers nieuwe trainer KSH

HARREVELD - KSH is er in geslaagd een nieuwe trainer te vinden. De 37-jarige Jorrit Bomers uit Lichtenvoorde zal volgend seizoen de vertrekkende Marco Engelberts opvolgen bij de Harreveldse vierdeklasser.

Op dit moment is Jorrit nog trainer bij Longa'30 2. Na verschillende functies als trainer bij een tweede elftal en assistent-trainer gaf Jorrit te kennen graag de stap naar het hoofdtrainerschap te willen maken. KSH is blij hem deze kans te kunnen geven en zien in Jorrit een gedreven en ambitieuze trainer die in staat is om de huidige selectie maar ook zeker de talentvolle jeugd die er aan zit te komen, beter te maken.


Filmhuis Het Doek nu ook in De Mattelier

GROENLO/LICHTENVOORDE - Sinds eind vorig jaar vertoont Filmhuis Het Doek ook films in De Mattelier. De filmliefhebber in Oost Gelre kan dan kiezen waar hij zijn films wil zien, in Groenlo of in Lichtenvoorde. Op donderdag en vrijdag draait de film in Den Diek in Lichtenvoorde, op zaterdag in De Mattelier in Groenlo. Op alle avonden begint de voorstelling om 20.30 uur. Natuurlijk worden ook in Groenlo kinderfilms vertoond. Alle informatie is te vinden op de website.


www.hetdoek.nl