Afbeelding
Foto:

5e editie Indoor Beach Volleybal Toernooi groot succes!

Het is inmiddels vaste prikā€¦ het openbare, recreatieve, 4tegen4, altijd-gezellige, beachvolleybaltoernooi op 3e Kerstdag bij de Hamalandhal.

De 5e editie van het Indoor Beach Volleybal Toernooi heeft een recordaantal deelnemers mogen ontvangen: ruim 80 deelnemers, verdeeld over 16 teams. Veel bekende gezichten, teams die voorgaande jaren ook hebben deelgenomen en elkaar kennen doordat zij al eerder tegen elkaar hebben gestreden, maar ook nieuwelingen.

Na ontvangst met een kop koffie en een snee krentenbrood ging om 13.00 uur het toernooi van start. Ook de kampioenen van vorig jaar team "Domme Aanleg" uit Barlo waren vertegenwoordigd.

Hoewel het een recreatief toernooi is, lijkt het niveau elk jaar hoger te liggen. Mooi samenspel, teams die aan elkaar gewaagd zijn en een heuse strijd laten zien om de finales te bereiken.

Het is de kampioenen van vorig jaar dit jaar niet gelukt om de finale te bereiken, team "Partypointverhuur" wel. Deelnemers van het eerste uur, vrijwel jaarlijks in de finale en ook al eens eerder kampioen. Echter is het een nieuwkomer die de titel weet te pakken, team "Aneraakt" uit Winterswijk.

De uitslagen:
1e plek: Aneraakt
2e plek: Partypointverhuur
3e plek: Woppertjes
4e plek: Kniepertjes

Kampioenen, gefeliciteerd!

Graag willen we alle deelnemers en bezoekers danken voor hun deelname, komst en gezelligheid!
Daarnaast een extra dankjewel aan de vele vrijwilligers van onze sportverenging, Het Bariet en corsogroep de Lummels voor het leggen en uithalen van de ruim 1500 m2 vloerbedekking, folie en worteldoek, het scheppen van ruim 100 m3 zand, het plaatsen van de chalet, de strandhuisjes, etc. etc.