Vincent Weeber ontving de Gouden Speld. Foto: Jurgen Pillen
Vincent Weeber ontving de Gouden Speld. Foto: Jurgen Pillen

Hoofdtrainer Zandstra verlengd met twee seizoenen

Vervolg van de voorpagina

LICHTENVOORDE - Eekelder sprak tijdens de nieuwjaarsreceptie van Longa '30 vol trots over de prestaties van het eerste elftal dit seizoen. Het team van Erik Zandstra presteert boven verwachting met de koppositie in de eerste klasse. Verheugd kon hij melden dat het bestuur met de trainer uit Borne overeenstemming heeft bereikt over het verlengen van zijn contract met twee seizoenen. Iets waar beide partijen heel blij mee zijn.

Het laatste officiƫle onderdeel van de nieuwjaarsreceptie werd gevormd door de huldiging van leden, die al tientallen jaren deel uit maken van de vereniging. Voor hun maar liefst 70-jarige lidmaatschap werden Tonnie Vrijdag en Jan Huinink gehuldigd. Bennie Wichman voor 60 jaar, Albert Zondag en Willy Teben voor 50 jaar en Bas Knippenborg voor 40 jaar lidmaatschap.

Gouden speld voor erelid Vincent Weeber

Voor hun 25 jaar lidmaatschap werden Ivo klein Holkenborg, Koen Marneth en Kay Boschker gehuldigd. De jubilarissen werden verrast op een toepasselijk praatje van de voorzitter en daarna onderscheiden met de Longa-speld of oorkonde.
Postuum werd de afgelopen jaar overleden Hemmie Dekkers tot erelid benoemd. Een mooi eerbetoon aan iemand die zoveel voor de club betekend heeft. Tot slot werd Vincent Weeber in het zonnetje gezet. Hij is afgelopen jaar al benoemd tot erelid, maar kreeg via de KNVB nog een prachtige gouden speld. Meer dan verdiend voor al zijn inspanningen voor de club.
Voorzitter Eekelder wenste aan het slot van het officiƫle gedeelte allen een voorspoedig, gelukkig, sportief maar bovenal gezond en respectvol 2018 toe en gaf het woord aan de activiteitencommissie voor de verdere invulling van de middag. Met een optreden van de White en Orange band en het flitsspel werden daarna nog vele gezellige uurtjes doorgebracht.